Qui sóc

Benvingudes i benvinguts

Sóc Ferran Escrivà Llorca, musicòleg, professor de música, músic i director. En aquest lloc web podreu trobar tot tipus d’informació, recursos i publicacions sobre el què faig, escric, investigue, interprete…

Visc a Oliva i sóc un professional inquiet en temes musicològics i d’educació musical. Sóc docent a la Unviersidad Internacional de Valencia. Anteriorment he estat professor a la Universitat Jaume I (Castelló) o al Conservatorio Superior de Música de Canarias (Tenerife). Compagine aquesta tasque amb la direcció i gestió de l’Escola de Música d’Oliva, on també he impartit docència durant més de quinze anys. M’he dedicat des de fa molts anys a la direcció musical tant de banda com de cor. Com podràs comprovar en la part de recerca, investigue en musicologia històrica, aspectes vinculats a l’educació musical i en la millora de la gestió de centres d’educació musical no reglada.

M’agrada llegir, cosa que faig molt, tot i que darrerament molt poc per plaer. Escolte música sempre que puc. Pots seguir-me a Spotify.

Forme part de diverses associacions musicals. Actualment forme part de la directiva d’AVAMUS (Associació Valenciana de Musicologia), i sóc membre de la SEdEM (Sociedad Española de Musicología) i IMS (International Musicology Society).

Sóc pare de dos xiquetes i, amb elles, ens agrada passejar per la mar, i cantar.

Si aneu a la secció de publicacions i projectes trobareu les meues publicacions, projectes i materials docents, que vos descric en l’apartat “Què faig?”.

Podeu posar-se en contacte amb mi al correu ferran.escriva@gmail.com. També podeu trobar-me a les xarxes socials (i acadèmiques) que vos indique a la pàgina.

Enllaç a CVN (actualitzat 18 de desembre de 2019): https://cvn.fecyt.es/0000-0002-5959-2595

Ferran Escrivà-Llorca on ResearchGate