Actualment, des de gener de 2015 dirigisc la Banda Rotovense Musical de Ròtova (La Safor). Entre els projectes que hem dut endavant es trobem els concerts escolars (projectes impulsats per Mariàngels Faus), Musiqueries Simfòniques amb Dani Miquel i diversos concerts on intentem dinamitzar la vida cultura del poble i la comarca. Amb la Rotovense Musical treballem perquè els joves músics tinguen un espai de gaudi i aprenentatge juntament amb músics de diverses edats.

“Una coral és com una família”

He dedicat molts anys a dirigit corals perquè és un tipus d’agrupament que m’apassiona i uns tipus de repertori que s’adapta molt bé a persones entusiastes  i amants de la música, la majoria d’elles amateurs. Crec que dels 8 o 9 anys que vaig començar a cantar a la Coral Santa Cecíliad’Oliva, no he deixat mai de cantar o de dirigir masses corals.

També he dirigit la Banda Juvenil de l’Associació Artístico Musical entre 2005 i 2008.
Els inicis
Des dels primers anys d’estudis musicals superiors em va interessar el món de la direcció. Per allà 2002 vaig trobar que es feien classes de direcció a l’Escola Comarcal de la Vall d’Albaida i vaig començar a estudiar amb José Rafael Pascual-Vilaplana. El meu mestre, i el de molts dels directors de per ací, ens va obrir les portes a un món fascinant. He fet cursos de direcció també amb Jan Cober, Josep R. Gil-Tàrrega, Martin Schmidt, Vasco Negreiros, Andrés Valero-Castells, Felix Hauswirth i Bert Appermont.

Els inicis

Des dels primers anys d’estudis musicals superiors em va interessar el món de la direcció. Per allà 2002 vaig trobar que es feien classes de direcció a l’Escola Comarcal de la Vall d’Albaida i vaig començar a estudiar amb José Rafael Pascual-Vilaplana. El meu mestre, i el de molts dels directors de per ací, ens va obrir les portes a un món fascinant. He fet cursos de direcció també amb Jan Cober, Josep R. Gil-Tàrrega, Martin Schmidt, Vasco Negreiros, Andrés Valero-Castells, Felix Hauswirth i Bert Appermont.