Aquests dies estic de revisions de qualificacions de l’assignatura MP1022Didàctica de l’Expressió Musical en Educació Primària” a la UJI. És el tercer curs que impartisc l’assignatura en la seua part pràctica (66% de la càrrega) i ha sigut la primera vegada que estic bastant satisfet amb els resultats.

L’alumnat ha respost a les activitats proposades amb bastant entusiasme i, després de llegir les reflexions sobre les pràctiques i els seus comentaris constructius, no em queda més que donar-los les gràcies per la seua implicació i paciència.

Vull compartir, amb permís de l’alumnat, imatges i vídeos d’algunes de les activitats que hem realitzat al llarg del semestre i que personalment considere que han estat molt positives. Espere que tingau molta sort en el futur.

MP1022

VÍDEOS

ÚLTIM DIA DE CLASSE (presentació de cançoners)

ÚLTIM DIA DE CLASSE (presentació de cançoners)

ÚLTIM DIA DE CLASSE (presentació de cançoners)