L’Associació Valenciana de Musicologia (AVAMUS) organitza cada any les Jornades de Musicologia AVAMUS. Aquest any seran les 14 i estaran dedicades a “La música des de l’entorn rural com a exemple d’interacció social: agrupacions, identitats i espais de convivència”. Les jornades estan organitzades juntament amb la Asociación Requenense de Musicología (ASREMUS).

Seran els dies 21 i 22 d’abril a Requena i hi ha amb un programa molt complet que inclou conferències, comunicacions, concerts i l’entrega del premi de musicologia a Fermin Pardo que AVAMUS va atorgar el 2017. Entre els temes que es tractaran seran les orquestres de pols i pua, rondalles, la influència rural en la sarsuela o en la música contemporània.

Tota la informació i inscripcions ho podeu trobar ací: http://avamus.org/ca/jornades-avamus-musicologia/