Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/ferranescrivallorca.com/public_html/wp-content/plugins/enjoy-instagram-instagram-responsive-images-gallery-and-carousel/includes/class.enjoyinstagram-api-connection.php on line 362
Concert Orfeó “Josep Climent” 10 de març 2018 | Ferran Escrivà Llorca

El passat dissabte 10 de març vaig tornar a dirigir l’Orfeó “Josep Climent” en un concert. El dissabte era el Pregó de la Setmana Santa d’Oliva i em van demanar dirigir-lo ja que el seu director, Enric X. Naval, no podia acudir eixe dia.

Vaig dirigir l’Orfeó de l’AAMO durant un any (2015-2016) i l’experiència i les sensacions d’aquestes dues setmanes han estat molt positives. Vull agraïr a l’AAMO, al director de l’Orfeó i, sobretot, als i les cantaries, la seua predisposició i paciència per preparar els assaigs i adaptar-se als horaris.

Programa

 

Cantate Domino

G. Ottavio Pittoni

Miserere Mei

Pedro de Pastrana

Velum Templi

Anònim (Xàtiva)

Stabat Mater

Zóltan Kódaly

Jesús en creu

Antoni Pérez Moya