El passat dissabte 28 d’abril vaig acudir al VI ENCUENTRO ESCUELAS DE MUSICA organitzat pel despatx Ruiz&Monrabal Abogados als locals de l’Ateneo Musical del Puerto a València. La jornada va estar centrada en temes fiscals i laborals per a escoles de música. La majoria de les escoles estan lluny de l’adequació que marca la normativa. Va ser un bon moment per compartir experiències, resoldre dubtes i intercanviar idees per millorar la gestió i la professionalització de les escoles.

En aquest enllaç podeu trobar el resum dels temes més importants tractats així com el dossier que ens van entregar. Personalment, he d’agraïr les respostes i suggeriments dels experts a alguns temes delicats com els horaris del professorat a temps parcial (la majoria) i variacions de contractes.

En la jornada es va parlar de la nova normativa de Protecció de Dades i es va presentar en eixe fòrum AGEDIEM (Associació de Gestors i Directors d’Escoles de Música) que hem creat no va molt i que ens està permetent un intercanvi continuat d’impressions, problemes, formació, idees,… entre qui estem al front de la gestió d’una escola de música.