Com la majoria de persones que treballem en el sector educatiu els anys els comptem (i contem) en cursos escolar. Hui dilluns dia 3 de setembre comença “oficialment” el curs 2018-2019. Aquest curs ve amb algunes novetats que intentaré compartir ací al meu web professional.

Continue en els meus fronts oberts a la UJI, enguany amb docència al Màster de Didàctica de la Música i la direcció d’alguna TFM. Com a novetat, aquest curs el màster obri la línia de formació per a professorat d’Escoles de Música.

A la VIU continue amb docència al Máster Universitario en Interpretación e Investigación Musical i al Máster Universitario en Formación del Profesorado de Educación Secundaria (música). A partir d’aquest curs tutoritzaré menys TFM. Si estàs interessat/da en que et tutoritze el TFM, escriu-me a ferran.escriva-AT-campusvius.es per poder fer una tutoria prèvia.

A l’Escola de Música d’Oliva tenim novetats. Després del creixement en qualitat, diversitat, alumnat i subvenció que hem tingut durant el 2017-18, comencem el curs (les classes a partir del 17 de setembre) amb innovacions en les classes de llenguatge musical, continuem el creixement de matèries com Cicle Infantil o Música Moderna i mantenim les col·laboracions amb les escoletes infantils, el Conservatori Professional “Josep Climent” d’Oliva i altres institucions educatives d’Oliva. Aquest curs no tindré docència en llenguatge musical com tenia fins fa pocs mesos.

A la Rotovense Musical tindrem novetats que aniré escrivint ací en breu. Estem preparant una programació interessant i atractiva per a músics joves i adults i per al nostre públic fidel. La propera setmana, festes de Ròtova.

Pel que fa a la meua tasca investigadora, el primer semestre ve carregat. Espere que es publique per fi un parell d’articles que tenim pendent de fa temps. Aniré informant dels congressos a Toledo, Barcelona, Madrid, Castelló i València. De la resta de novetats en breu.

Espere també poder incorporar al web alguns del materials i eines de gestió educativa que utilitze a la meua feina de gestió d’escoles de música i poder compartir amb els companys i companyes que ens dediquem a la difícil tasca d’obrir tots els dies les escoles de música per poder oferir una educació musical de qualitat a tots els pobles.

Que tingueu un bon curs!