Sonotrazos és el darrer projecte del pianista i compositor, pedagog i investigador José Luis Miralles Bono. En aquest projecte José Luis interpreta i recrea partitures gràfiques al piano amb tècniques contemporànies i emprant la tecnologia per a la generació del so i de la imatge. Miralles representa un perfil de músic docent/intèrpret/investigador que alguna vegada he comentat en el blog. Un perfil poc explotat però desitjable entre els col·legues músics i que el món acadèmic deuria tindre en consideració, fet que actualment no ocorre.

Ací vos deixe l’enllaç al web del projecte, podeu escoltar-ho en diverses plataformes però crec que és més interessant el visionat en Youtube (amb auriculars de qualitat).

Vos anime a seguir José Luis en les diversos projectes i blogs que ha llançat.

www.jlmirall.es