El passat dissabte 6 d’octubre la Colla de dolçaines i tabals “Sarabanda” d’Oliva va celebrar el concert de clausura dels actes del XXV Aniversari (1993-2018). L’acte va comptar amb la participació a La Clandestina (colla de Pego), el grup Nit Antològiques de cant d’estil Valencià, alguns música de l’Associació Artístico Musical d’Oliva i el Grup de Danses “Raval i Vila”. El concert va ser molt emotiu i va retre homenatge als fundadors de la colla, entre ells a Pepe Malonda “recuperador del so de la dolçaina a La Safor” amb qui he compartit molts anys de música.

Els amics de la Colla em van convidar a dirigir l’estrena de El Grifó d’Or, arranjament per a colla de la marxa cristina de Jose Antonio Castelló Cardona. Ja els he dirigit alguna que altra vegada com al concert-gravació del disc Anem de Festa (2009) o a l’entrada de la capitania de la filà Pirates amb Bekirent. Com sempre, una bona experiència i un repte. Enhorabona pel concert.

Que siga per molts anys més. Moltes gràcies pel detall i i moltes felicitats!