Els propers 25 i 26 d’octubre la Casa del a Festa d’Elx acull el IV Congreso de Patrimonio Inmaterial aquesta edició centrada en “El patrimonio musical inmaterial en el s. XXI y el Misteri d’Elx”. Com bé expliquen els organitzadors “El patrimonio cultural, tanto material como inmaterial, no solo incluye documentación y tradiciones heredadas del pasado, sino también usos contemporáneos característicos de diversos grupos culturales.”

La primera jornada estarà centrada en els elements patrimonials i la segona en la investigació, difusió i educació sobre el patrimoni. Ací podeu trobar més informació així com els formularis d’inscripció (gratuïta):

http://tarsa.eu/patrimonioinmaterial/

Formulari inscripció: http://tarsa.eu/patrimonioinmaterial/inscripcion/

El congrés està organitzat per la Càtedra Misteri d’Elx de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, patrocinat per el Patronat del Misteri d’Elx i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx, el IUCIE de la Universitat de València, la SEdeM i AVAMUS.