Els propers dies 8, 9 i 10 de novembre, Castelló acull la 6a edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend. Aquest esdeveniment de caràcter anual és el lloc de trobada de la música valenciana i serveix de lloc de trobada professional del sector. És el certamen de referència de la indústria musical al País Valencià i hi haurà actuacions en directe, debats, conferències i comptarà amb gran presència de programadors, músics, promotors, mànagers i de tots els agents que formen part de la cadena de valor musical.

Enllaç al programa i les inscripcions.

Aquest esdeveniment també hauria de ser un bon moment per observar i interaccionar, per part d’investigadors/es en música –musicologia i etnomusicologia (si encara hi ha qui ho separa), educació musical, creació de nous públics, etc.– la vitalitat de la indústria, els moviments i tendències actuals o les propostes educatives dels festivals. De nou, les carències de departaments dedicats a la investigació musical en general a les universitats públiques valencianes, és un dels problemes en no tindre una agenda pròpia i unes sinergies entre el món acadèmic i el sector público-privat en la indústria musical.