Els propers 19, 20 i 21 de novembre el Grup d’Innovació Educativa (GIE) Espacios de innovación docente en Didáctica de la Expresión Musical (EIDDEM) de la Universitat Jaume I celebra les IV Jornades de Didàctica de l’Expressió Musical. Seran dilluns i dimarts de 12:00 a 15:00 a la Sala Germà Colon (HC0114FR) i dimecres de 12:00 a 15:00 a la Sala de Graus (HC0002FR).

El dilluns hi haurà entre altres propostes una conferència de Manuel TomásFuturo de la Educación Musical en las Sociedades Musicales y las Escuelas de Música” seguit d’una taula rodona “Escoles de música valencianes: models actuals, innovació educativa i nous reptes” que estarà vinculat a la ponència i comptarà amb la participació de Remigi Morant (UV), Inmaculada Martínez (UJI), José Luis Miralles (UJI), Ferran Escrivà-Llorca (UJI) i Juanjo Llopico (Escola de Música MAP).

El dimarts començarà amb una taula rodona “El CEFIRE Artisticoexpresiu, un model nou per al s. XXI: reptes, estratègies i aliances” per part dels membres del CEFIRE Artístico-Expressiu amb seu a CastellóJudit Gual Pallarés, Roberto García Gontán, Susana Marín Royo, Joaquim Montañés Blanc. Després hi haurà diverses conferències, tallers i l’exposició de TFM i TFG de cursos anteriors, amb Maria José Anglés de Musicològics, Belén Sánchez (CSMV) o l’associació Aulodía. Per al dimecres hem proposat un taller amb la Dra. Eulalia Gorbe titulat  “Aprendizaje complejo”: herramienta para conseguir la excelencia musical. A més, també tindrem la presentació d’altres TFM i TMF de cursos anteriors.

Amb aquestes jornades volem mostrar aquells camps d’estudi i actuació actuals i les possibilitats de la didàctica de l’expressió musical a diversos nivells de l’educació i per a totes les edats.

La inscripció s’ha de fer a través d’aquest enllaç: http://bit.ly/4jdem