El passat cap de setmana vaig dirigir els dos últims concerts de l’any. Dissabte 22 amb La Rotovense Musical i diumenge 23 convidat per la meua banda de l’Associació Artístico Musical d’Oliva.

Els concerts de Nadal solen ser concert amb música de l’època, més distrets, d’obres menys difícils i amb temàtiques diverses. Aquesta vegada però, el repte ha estat enorme perquè hem muntat cada concert amb només tres assaigs. El resultat, com tot millorable però la tardor sempre és una època amb molta activitat per a les bandes i els directors.

Amb La Rotovense vam tocar seleccions de música de cine (La La Land i Frozen) i vaig fer cantar uns quants músics. A Oliva vam interpretar Enrique López (pd), The Witch and the Saint i una selecció de la música genial de Mary Poppins dels germans Sherman, aprofitant l’estrena de la pel·lícula Mary Poppins Returns.

Ambdós concerts van acabar cantant nadales i fent palmes amb la Marxa RadetzkyCom de costum, els concerts de Nadal són emotius, molt familiars i amb molta gent. Esperem que la resta de l’any vinga tanta gent a escoltar música de banda.