Hui comence una nova secció al web anomenada DOCUMENTS DE RECERCA.

Els Documents de Recerca són enllaços a fitxers al núvol (generalment al Google Drive) en formats taules o fulls de càlcul que permeten la consulta i la cerca fàcil per noms, tipologia, dates, etc. Degut a la complexitat i al temps no m’és possible adaptar aquests documents a un format de bases de dades que seria més adequat però considere que la manera de presentar aquests materials serà útil per a aquella persona interessada.

L’objectiu d’aquests Documents de Recerca és posar a la disposició de col·legues i interessats material d’investigació de forma ordenada, accessible i citable que he treballat amb anterioritat per si pot ser útil per a les seues objectius de recerca o divulgació. En l’enllaç a la pàgina de Documents de Recerca trobareu una proposta de citació de materials.

Sobre qualsevol dubte, suggeriment, proposta de millora o correcció vos agraïsc que escriviu a ferran.escriva@gmail.com.

El primer Documents de Recerca és sobre les obres musicals de Juan Gascó Camarena (Oliva):

 

DR-2019-1