El passat dissabte 23 de febrer vam celebrar el tradicional Concert del Porrat per part de la Rotovense Musical. Aquest any hem tingut la col·laboració de la Colla de Dolçainers i Tabaleters “Sarabanda” d’Oliva.

Com de costum, el programa és d’obres de música festera: diverses tipologies de pasdobles, marxes mores i cristianes. Enguany hem intepretetat per primera vegada en concert el pasdoble deSaül Gómez Soler, “Glòria i Gemma” dedicat a les falleres majors de la Falla Sant Francesc d’Oliva.

Pedro y Juan Bautista (pd)

Pedro J. Francés Sanjuán

Espejismos (mm)

Pedro J. Francés Sanjuán

Als Llaneros Dianers (pd)

Rafael Mullor Grau

Gemma i Glòria (pd)

Saül Gómez Soler

Creu d’Arsuf (mc)*

José R. Pascual-Vilaplana

L’Alcoià (pd)

Francisco Esteve Pastor

10 anys de Contrabando (pd fester-andalús)

Vicent Simó

Xabat (mm)*

Saül Gómez Soler

La Rotovense Musical(pd-marxa)

Álvaro Navarro Fayos

*Amb la col·laboració de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva