Coincidint amb el XXV aniversari de la regulació per primera vegada de les Escoles de Música per la Conselleria a través de l’Ordre del 4 de gener de 1994, se celebrarà a València un encontre al Col·legi de Metges. Serà el dissabte 8 de juny a partir de les 9:30h amb l’objectiu d’informar i debatre sobre l’actual situació de les escoles de música: Obligacions tributàries, voluntariat, aspectes laborals, gestió de subvencions o comunicació i màrqueting són alguns dels aspectes que s’abordaran en aquesta jornada


A més, l’acte servirà de presentació de l’assessoria intergral de escuelas y bandas de música (ASEMUSIC) que naix a partir de diverses assessories especialitzades en la matèria.

Podeu inscriure-vos en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyjcb7fDKHdBS0R2BXEgkEk5MtnWijU4MvbQZ9eFSAP9wcWg/viewform

També podeu consultar el programa: