El proper 16 de setembre s’obri el termini per inscriure al Máster en Dirección Artística de Sociedades Musicales de la Escuela Superior Musical de Alto Rendimiento (ESMARMUSIC). Aquest máster té la finalitat de formar tant artísticament com en tasques de gestió a directors musicals per a les societats musicals, posant el focus en les bandes valencianes. És un máster presencial de caps de setmana i té modalitat d’actius i oients. En el programa formatiu s’inclouen des de formació en técnica de direcció, arranjaments i composició, aplicacions informàtiques, gestió i lideratge i matèries complementàries. El professorat anunciat és d’altíssim nivell, amb noms com José Rafael Pascual-Vilaplana, Henrie Adams o Francisco Zacarés Fort, entre altres. El professor principal i director del máster és Cristobal Soler. El máster inclou práctiques de direcció en banda de música.

Tota la informació ací:

http://www.esmarmusic.com/oferta-academica/masteres-y-postgrado/master-direccion-artistica-sociedades-musicales/?fbclid=IwAR3XcgSpvKf0UigSq5k_ai46ZsryT0ISQEjauHKdQb_cOVGbd2_EnBuApdk

D’altra banda, s’ha llançat el CFP per la 24th IGEB International Conference on Wind Music que se celabrarà en València els propers 23 a 27 de juliol de 2020. El Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València i la Societat Musical Santa Cecilia d’Alcàsser seran els escenaris d’aquest congrés internacional que té com a tema principal “Wind Music: Providing Education & Building Society, Culture and Identity“.

El deadline s’ha ampliat fins el 15 de febrer. Es pot trobar tota la informació al web oficial: https://www.igeb.net/igeb-2020.html