Aquests dies les escoles de música, almenys al territori valencià, estem començant el curs. Al mateix temps, ací ens toca justificar les subvencions a escoles de música de la Generalitat Valenciana (algun dia ens explicaran perquè no fer-ho a juliol o abans). Sovint és tot un poc caòtic perquè es poden mesclar dades d’un curs a un altre i no sempre el programari de gestió permet fer-ho de forma senzilla.

En l’entrada de hui compartisc algunes plantilles de càlcul que utilitze per donar d’alta professorat, tindre ordenat (i guardat) l’alumnat de cursos anteriors per a subvencions i tindre en un únic lloc el cost del professorat que ens demanen a la subvenció (ja sabeu que emplenar un PDF amb números és una odissea que deuria donar-nos punts extra!!).

Les plantilles estan al Google Drive i per a poder usar-les de forma personal cal fer-se una còpia. Feu clic en els títols i anireu a la plantilla. Les pose a disposició de forma lliure i agraïsc els comentaris i propostes de millores així com si detecteu algun error (ferran.escriva@gmail.com).

CRIDES I ALTES DE PROFESSORAT

Cal posar el nom, cognoms, assignatures i funcions, categoria (si cal), data d’alta i dies i hores. Les hores setmanals se sumen agrupant els dies. Cal que ho modifiqueu adaptant-ho a les necessitats. Podeu afegir un camps de DNI o NSS si la vostra assessoria no les té encara. Fixeu-vos que hi ha una pestanya d’instruccions.

LLISTAT D’ALUMNES DADES SUBVENCIÓ

Llistat d’alumnat amb les dades que actualment requereix la subvenció.

COST DEL PROFESSORAT

Còpia de la plantilla en PDF de la documentació de justificació i que ens permet anar copiant i pegant. És molt útil per tindre en un únic full totes les dades econòmiques del cost del professorat (o resta de personal de l’escola). Fixeu-vos que hi ha una pestanya d’informació addicional.

Espere que puga ser útil i que ho compartiu a qui li puga interessar.