La setmana passada es va publicar el llibre de les “II Jornadas de Innovación DIMEU: DIspositivos Móviles en la Educación Universitaria” que es van realitzar a la UJI en juny de 2018. En aquella ocasió van estar centrades en Google Suite i les experiències en docència cooperativa i ja els vaig dedicar una entrada al blog.

El llibre, d’igual manera que les Jornades, van ser promogudes pel GIE TEAM (Grup de Innovación Educativa) del Departament d’Administració d’Empreses i Marketing de la UJI.

En la publicació participen 15 ponents, compartint els seus coneixements sobre l’ús de les aplicacions mòbils en la docència universitària i mostren en més profunditat el potencial de les eines que ofereix GSuite en un entorn educatiu d’ensenyament superior. En aquesta publicació es poden trobar diferents experiències, així com resums de tallers per explicar el seu ús.

Pots trobar el lliure sencer i gratuït al següent enllaç: http://repositori.uji.es/xmlui/handle/10234/182518?locale-attribute=es

També està disponibles la gravació de les II Jornades DIMEU ací:  http://www.svideo.uji.es/seccio.php?nivell=1&lg=&catego=114#N1C114