S’ha publicat fa unes setmanes “Poesia i música valenciana per a cor de veus blanques” de Josep Lluís Valldecabres. Correspon al volum 13 de la col·lecció “Partitures” de la Institució Alfons el Magnànim – Centre Valencià d’Estudis i Investigacions. Aquestes 45 cançons per a cor de veus blanques i acompanyament de piano (per Jesús Debón) estan escrites a partir de poemes en valencià d’autor i autores contemporànies i un anònim del segle XVI tradicional d’Oliva.

Les peces estan organitzades segons el número de veu: cançons a una veu, cànons, cànons a dues veus, cançons a tres veus i a quatre. S’inclou una introducció per part de Pasqual Pastor on s’explica la importància del cant coral, l’educació vocal i l’experiència plurilingüística. Aquest recull amplia el repertori actual per a veus blanques que es conrea en moltes formacions corals, conservatoris i escoles de música.

Lletres i poemes:

Bernat Artola, Josep Ballester, Àngel Teodoro Crespo Ivars, Marca Granell, Josep Llúis Valldecabres, Olga Xirinacs i un anònim del segle XVI (Oliva-La Safor).