S’ha publicat recentment el volum de les “III Jornadas de Innovación DIMEU: Herramientas software en educación secundaria y universidad” que, com en edicions anteriors, es van realitzar a la UJI en juny de 2019. Com les edicions anteriors, els hi dedique una entrada al blog. I Jornadas i II Jornadas.

El llibre està coordinat pel GIE TEAM (Grup de Innovación Educativa) del Departament d’Administració d’Empreses i Marketing de la UJI (Edurne Zubiría Ferriols, Ilu Vallet Bellmunt, Inma Bel Oms, Víctor del Corte Lora, Teresa Vallet Bellmunt, Teresa Martínez Fernández).

S’inclouen ponències, tallers i experiències en centres sobre les temàtiques de les jornades. Vull destacar, perquè em van interessar personalment, les de CoRubrics per Merche Marqués o l’ús de Twitter en la formació de Grau de Mestre per Francesc Esteve i Mª Àngeles Llopis.

Pots trobar el lliure sencer i gratuït al següent enllaç: http://repositori.uji.es/xmlui/handle/10234/182518?locale-attribute=es

També està disponibles la gravació de les III Jornades DIMEU ací: http://www.svideo.uji.es/seccio.php?nivell=1&lg=&catego=130#N1C130