Ahir dijous no va haver entrada (habitual) del post. Estic al congrés THE “LUYTHON YEAR” CONFERENCE que se celebra a Praga. Jo estic seguint-lo, i he fet la meua intervenció, des del despatx de ma casa. Per cert, podeu fer un seguint a Twitter amb el hashtag #MusicaRudolphina.

Aquest curs va començar amb unes perspectives i objectius que van canviar a la irrupció de la pandèmia de la Covid-19. Ni el viatge a Praga ni la resta de trobades científiques s’han pogut realitzar en normalitat. Supose que tardarem en tornar a fer encontres com abans. En aquesta “nova realitat” cal repensar moltes coses.

Aprofite aquest post per anunciar allò que molta gent ja sap. A partir de setembre no seré el Director de l’Escola de Música d’Oliva. He demanat una excedència per poder afrontar nous reptes professionals i dedicar-me a temps complet al meu lloc de treball actual. Més endavant escriuré sobre el model d’escola i allò aquelles coses que hem fet bé i aquelles que no hem pogut o no hem sabut. L’Escola de Música d’Oliva continuarà en la mateixa línia de treball tot, adaptant-nos a les circumstàncies actuals.

Tanque el curs i agafe unes vacances més necessàries que mai. Enguany ha sigut un curs molt dur i llarg, sens dubte, agreujat per la pandèmia. A setembre hi haurà alguna novetat en el web (o almenys això voldria). Informació més accessibles, millor visibilitat dels projectes i un fàcil accés a la documentació, eines i recursos que puguen ser útils per qui ho necessite.

Hui enviaré també la darrera Newsletter amb notícies i recomanacions. Pots llegir l’històric ací i subscriure’t ací. El mes d’agost necessite que siga d’un mínim de desconnexió digital i aprofitar del mes de l’estiu, encara que, com els qui em conèixen bé saben, no suporte molt bé la calor i la humitat que tenim per esta zona.

Passeu bon mes d’agost i si teniu vacances, aprofiteu per desconnectar del dia a dia.