Els meus anys, com moltíssima gent i especialment en el món acadèmic, comencen a setembre. Després del mes d’agost de vacances rares, el temps comença a canviar, comencen les classes i torna la vida més rutinària. Aquest complicat nou curs es presenta incert, rar i intranquil. Al mateix temps per a mi ve ple de projectes. Alguns acadèmics i d’altres més personals del que espere donar notícies prompte.

Com ja vaig escriure en el darrer post de juliol, he deixat l’Escola de Música d’Oliva i només treballaré a la VIU. La story d’Instragram del dilluns passat va sorprendre a més d’un [senyal que no em lligen molt ;)]. Realment, és un canvi important a la meua vida. A partir d’ara, espere poder centrar-me més en la producció acadèmica i també en la divulgació, una de les assignatures pendents de la musicologia.

El web tindrà xicotets canvis durant les properes setmanes, amb la incorporació d’informació sobre projectes antics, noves fotos i algun apartat nou. El blog mantindrà la regularitat de dilluns i dijous, a més del posts convidats. La Newsletter de divendres tornarà amb les recomanacions de notícies, lectures i vídeos habituals. Podeu veure l’històric ací i subscriure-vos ací.

Benvingudes i benvinguts un any més.