El portal musicafestera.com, dedicat al món de la música de moros i cristians, ha llançat un nou projecte: el Mapa de compositors de marxes i pasdobles. El portal és conegut per ser un lloc on recull l’actualitat del món de la música festera, així com disposar d’un repositori des d’on s’enllacen molts articles acadèmics i de divulgació sobre la música de moros i cristians. Qualsevol persona interessada en estos temes deuria passar per ací. musicafestera.com també gestiona el portal musicamorosycristianos.com

En aquesta web trobaràs tota la informació d’actualitat sobre la música de les festes de Moros i Cristians, col·loquialment anomenada música festera. Estrenes de noves composicions, concerts, festivals, concursos, certàmens de bandes, etc. També podràs trobar articles i moltes curiositats sobre marxes mores, marxes cristianes i pasdobles, així com sobre els seus autors.

En aquest mapa es poden localitzar els compositors en les ciutats d’origen i està enllaçat a les pestanyes on estan les obres i gravacions. Com ja he mostrat anteriorment en el blog, la geolocalització és una eina molt útil també en el camp de l’estudi i la divulgació de l’art i les humanitats.

Enhorabona pel projecte i a seguir sent un dels referents per a un dels gran patrimonis musicals de les nostres terres.