Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/ferranescrivallorca.com/public_html/wp-content/plugins/enjoy-instagram-instagram-responsive-images-gallery-and-carousel/includes/class.enjoyinstagram-api-connection.php on line 362
Educació musical | Ferran Escrivà Llorca

Educació musical

Docència

En aquesta secció es recullen les entrades del blog relaciones amb l’educació musical i els projectes que he participat. Podeu ampliar informació dels meus projectes clicant en els enllaços.

Compartisc els projectes sobre educació musical que he liderat o participat. Podeu clicar en el títol per obtindre més informació de cada projecte.

Sobre la convivencia de la interdisciplinaridad y la especialización en la Investigación  musical en el siglo XXI (post invitado)

Sobre la convivencia de la interdisciplinaridad y la especialización en la Investigación musical en el siglo XXI (post invitado)

Sobre la convivencia de la interdisciplinaridad y la especialización en la Investigación musical en el siglo XXI Por Ester Andújar https://www.facebook.com/esterandujar https://www.linkedin.com/in/ester-andujar-4b877a2a/ Este escrito toma como referencia algunos de...