Qui sóc

Benvingudes i benvinguts

Sóc Ferran Escrivà Llorca, musicòleg, professor de música, músic i director. En aquest lloc web podreu trobar tot tipus d’informació, recursos i publicacions sobre el què faig, escric, investigue, interprete…

Visc a Oliva i sóc un professional inquiet en temes musicològics i d’educació musical. Sóc docent en diversos llocs com la Universitat Jaume I (Castelló), a diversos màsters a la Universitat Internacional de València i a l’Escola de Música d’Oliva. A més, sóc director d’aquesta escola i m’he dedicat des de fa molts anys a la direcció musical. Actualment ho faig a la La Rotovense Musical. Com podràs comprovar en la part de recerca, investigue en musicologia històrica, aspectes vinculats a l’educació musical i en la millora de la gestió de centres d’educació musical no reglada.

M’agrada llegir, cosa que faig molt, tot i que darrerament molt poc per plaer. Escolte música sempre que puc. Pots seguir-me a Spotify.

Forme part de diverses associacions musicals. Actualment forme part de la directiva d’AVAMUS (Associació Valenciana de Musicologia), i sóc membre de la SEdEM (Sociedad Española de Musicología) i IMS (International Musicology Society).

Sóc pare de dos xiquetes i, amb elles, ens agrada passejar per la mar, i cantar.

Si aneu a la secció de publicacions i projectes trobareu les meues publicacions, projectes i materials docents, que vos descric en l’apartat “Què faig?”.

Podeu posar-se en contacte amb mi al correu ferran.escriva@gmail.com. També podeu trobar-me a les xarxes socials (i acadèmiques) que vos indique a la pàgina.

Enllaç a CVN (actualitzat 4 octubre 2018): https://ferranescrivallorca.com/wp-content/uploads/2018/10/cvn_2018104.pdf